Език

BUL | EN

За Нас

„Фарер” ЕООД е фирма базирана в град София, занимаваща се с комерсиализацията и разпространението на натурални природни продукти с доказано благотворно влияние върху човешкото здраве. Основната ни дейност е дистрибуция на продукти от природен, модифициран Зеолит с високо съдържание на минерала Клиноптилолит, с марката Rhodosorb-Farer и Rhodosorb-H. Фирмата се занимава и с производство и търговия на едро и дребно на билки (лайка, невен, коприва, маточина и др.) и етерични масла.

В последната една година фирмата се концентрира върху разширяването на дистрибуционната мрежа, като към момента има над 65 обекта в цялата страна, които предлагат продуктите й.

Името „ПЛЕВЕЛОВЪД” произтича от нашата мисия, която е да се промотира и насърчава все по-мащабното култивиране на билки у нас. Към момента в България полезността на тези растения и техния търговски потенциал са силно подценявани и пренебрегвани и те са често третирани не като земеделска култура, а като плевели. Тези обстоятелства са предпоставка за нашата основна цел, която е да се популяризират полезните свойства на билките, тяхното благоприятното въздействие върху човешкия организъм и широкото им приложение в хранителната, козметичната, фармацефтичната и много други индустрии. Желанието ни е българското общество да познава тези „дарове на природата” и все по-често да прибягва до употребата им с цел всички ние да водим един по-здравословен и природосъобразен начин на живот.